22 - 25 april 2012I april 2012 var Pernille i Sydafrika for anden gang ialt, og første gang i år. Desværre ankom jeg søndag morgen og skulle afsted igen onsdag aften, så der var ikke tid til at komme på safari. I stedet valgte jeg at tage en tur til The Lion Park, så ligger tæt på Johannesburg.

En af atraktioner er at de besøgende kan komme ind og klappe nogle af løveungerne.Der var ikke kun løver i løbeparken, de havde bla surikater, giraffer, blisbuk, gemsbok, zebra, sort gnu og mange andre dyr. Her er en surikat, der holder vagt

Disse løver var blevet for store til at blive klappet og ventede på at de blev store nok til at komme ud i parkens løveområder. Som man kan se er der både almindelig og hvide løver.Der var også sang og dans.Jeg havde købt en billet til at køre en tur ud til løverne. Turen gik først gennem et savanneområde, hvor alle antiloperne gik. Her er en hun impala, der er ved at tisse.Hun var dårlig nok væk, får hannen komHan var ved at undersøge om hun var i brunst. I baggrunden ses en lille springbukEfter savannen kørte vi ind i det første løveområde.Det var så heldigt at vi kom samtidig med løverne skulle fodres.

Her er løvefar lige ved at få nok af ungen spiser af hans steg.

De hvide løver blev også fodretDe hvide løver er ikke albinoer, men en afbleget art af de almindelige løverGeparderme var også blevet fodretdet samme var de vilde hundeJeg boede på en lodge, der hed Eagle Rock, de havde en fin poolOg nogle spændende fugle i haven, her er en kapspurv (cape sparrow)En en der kunne minde lidt om en grå solsort. Jeg har ingen ide om hvad det er for én.Det var hvad det  kunne blive til i første omgang. Jeg glæder mig til juni, hvor hele familien skal på ferie i Sydafrika.

Klik her for at komme til toppen af denne side