Safari i

 Pilanesberg National Park


I september 2008 skulle jeg med mit arbejde til Sydafrika. I den forbindelse valgte jeg at tage tre fridage for at opfylde en gammel drøm, nemlig en fotosafari i Afrika. Min kollega, Søren, var med på turen.

Vi havde bestilt vores tur hjemmefra og blev hentet i lufthavnen i Johannesburg af Jaco Rautenberger. Vi kørte direkte til Pilanesberg, dog med en lille afstikker inden om Pretoria, hvor vi så parlamentet.

Inden vi kørte ind i parken, var vi lige inde at sætte bagagen af på det sted, hvor vi skulle overnatte. Efter et hurtigt bad og omklædning gik turen direkte til Pilanesberg National Park.

På de følgende sider er en liste over de dyr, vi så, og der er billeder fra de forskellige dage. I alt så vi 29 forskellige dyrearter + mange fugle. Selvom mange af dyrene var gengangere, så vi hver dage nogle, vi ikke så de andre dage.


Her er et link til Adventure Travel Africa, som er det bureau, vi var på safari med. Det er ikke den billigste arrangør at tage på tur med, men Jaco kender parken og dyrenes vaner, så derfor giver han folk en stor oplevelse...