Undulater af egen avl

Klik for billeder af 1. kuld side 1, side 2 eller billeder af andet kuld

Før vi købte Undo havde vi haft en redekasse hos Futte og Vimmer. Den var dog helt og aldeles uinteressant. Da vi kom hjem med Undo gik der ikke længe før Undo viste stor interesse for Vimmer og Vimmer begyndte at interessere sig for redekassen. Interessen kølnedes dog noget i løbet af sommeren, men i august blev den pludselig meget interessant igen.


Her har vi Vimmer på kassens pind og Undo der passer på sin kone.

Den 31/8 2011 lagde Vimmer det første æg, som desværre blev smadret dagen efter, hvor Vimmer og Undo havde givet Futte en gang tæsk.


Sådan så Futte ud efter at han havde fået tæsk og var blevet flyttet over i et bur for sig selv.

Det gik desværre ikke bedre med æg nr 2. Det var røget med ud, da Vimmer tømte redekassen for det sidste redemateriale. Så lagde vi 2 glaskugler ind, så hun stadig troede hun havde 2 æg. Den 4/9 og 6/9 kom æg nr 3 og 4. Dem lod vi ligge sammen med glaskuglerne. 5. æg skulle komme d. 8/9, så vi fjernede kuglerne og ganske rigtigt, ægget kom som det skulle.

Vimmer lagde 11 æg i alt. De to første blev som sagt ødelagt, de næste 5 var ubefrugtede, men de sidste 4 var befrugtede og der er kommet unger af alle æggene. Den 1. unge kom d. 1/10, 2. unge d. 4/10, 3. unge d. 6/10 og den sidste unge kom d. 8/10.

Andet kuld startede med at de to første æg blev smadret. De næste 6 æg var alle befrugtede. Den første unge kom ud d. 26/11 og den anden unge kom d. 28/11. De næste tre unger kom d. 30/11, 3/12 og 4/12, det sidste æg blev aldrig klækket. Desværre fodrede Vimmer ikke de sidste tre unger så de døde alle efter et par dage.

Øverst på denne side er der linke til billeder af ungerne fra først og andet kuld.
Klik for billeder af 1. kuld side 1, side 2, billeder af andet kuld eller for toppen af denne side